top of page

Televisiemakers. Storytellers. Videoprofessionals.

Roger D'Hoogh : "Doorheen de jaren heb ik de kans gehad om een pak ervaring in de audio-visuele wereld op te bouwen. Het begon allemaal met Jambers. Wat was het heerlijk om in de begindagen van de commerciële televisie mee te kunnen bouwen aan dit succesprogramma en gelijkertijd de stiel te leren van dit televisiebeest, zeg maar gerust fenomeen. Voor- of tegenstanders moeten toegeven dat Paul het televisielandschap veranderde.
Vervolgens werkte ik samen met onder andere Goedele Liekens, Luc Appermont, Ingeborg, Dina Tersago, Sofie Dumont... . Als regisseur of eindredacteur van successen zoals Idool, Boer zoekt Vrouw, De Topmanager, The Voice...
Naast het televisiewerk ontdekten we enkele jaren geleden corporate video. Of het nu grote commercials zijn  (Philips Airfryer, Neckermann, Tiense Suiker, PostNL...) of kleinere testimonials, bedrijfs- of webvideo's..we doen het allemaal met evenveel plezier en inzet. We zorgen er voor dat we steeds een team professionals samen stellen op maat voor het project én budget. Echte flexibiliteit noemen we dat... 
De kunst is juist om met elk budget een efficiënt en professioneel eindresultaat te bekomen en dat schept ook veel voldoening bij ons én onze klanten. Soms als éénmansploeg dan weer met een tof team van professionals.
Doorheen de jaren leerde ik immers dat het noodzakelijk is om een team samen te stellen dat getalenteerd en gedreven is. En dat er voor elk project ook het juiste team bestaat, voor elk project de juiste man of vrouw. Gedreven, passioneel, creatief...het zijn slechts enkele eigenschappen die we graag delen met al onze klanten. We kijken er naar uit om ook met u samen te werken".
bottom of page